Odaönü Çallıoğlu İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek; Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, akademik ve sosyal gelişimi aynı ölçüde önemseyen, yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen; başarılı, onurlu ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 14.20
Isınma: KLİMA
Lojman: 1 - Okul Bahçesi içerisinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL FUTBOL BASKETBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://odaonuio.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Oba Mahallesi Odaönü Çallıoğlu İlkokulu Manavgat/Antalya

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Antalya/ Manavgat Odaödü Köyü

Adres - Aşağı Oba Mahallesi Odaönü Çallıoğlu İlkokulu Manavgat/Antalya

Ulaşım İlimize havayolu ve karayolu ile ilçemize karayoluyla ulaşım sağlanmaktadır.Köyümüze ulaşımımız servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANTALYA iline uzaklığı 110 km. dir. MANAVGAT ilçesine uzaklığı 25 km. dir.